Jedan plastenik, jedno radno mjesto

Bez autora
Jan 08 2012

Na poziv Općine Bosanska Krupa za dobivanje plastenika prijavilo se 69 zainteresiranih, a pred stručnom komisijom je bodovanje i odabir 15 korisnika koji imaju najbolje uvjete za plasteničku proizvodnju. Među kriterijima za dodjelu su posjedovanje vlastitog zemljišta, prikladno i kvalitetno vodosnabdijevanje, da do sada nisu dobivali donacije u vidu plastenika. Odabir korisnika bit će urađen tokom sljedeće sedmice, a montaža plastenika trebala bi započeti početkom februara. Zbog velikog interesiranja, u općinskom budžetu, pored predviđenih 90.000 maraka za nabavku plastenika, planira se izdvojiti još veća suma za ove namjene. Naime, pokazalo se da se svakim plastenikom garantira barem jedno novo radno mjesto.

Jedan plastenik, jedno radno mjestoNa poziv Općine Bosanska Krupa za dobivanje plastenika prijavilo se 69 zainteresiranih, a pred stručnom komisijom je bodovanje i odabir 15 korisnika koji imaju najbolje uvjete za plasteničku proizvodnju.

Među kriterijima za dodjelu su posjedovanje vlastitog zemljišta, prikladno i kvalitetno vodosnabdijevanje, da do sada nisu dobivali donacije u vidu plastenika...

Odabir korisnika bit će urađen tokom sljedeće sedmice, a montaža plastenika trebala bi započeti početkom februara. Zbog velikog interesiranja, u općinskom budžetu, pored predviđenih 90.000 maraka za nabavku plastenika, planira se izdvojiti još veća suma za ove namjene. Naime, pokazalo se da se svakim plastenikom garantira barem jedno novo radno mjesto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik